Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΕΣ

Δυστυχώς από την στιγμή που καταργήθηκε η Κοινότητα Παλιουρίου και ιδιαίτερα μετά την ένταξη του χωριού μας στον Δήμο Διδυμοτείχου, μόνο με εθελοντική εργασία και συμμετοχή των  συγχωριανών μας μπορούν να γίνουν κάποια πράγματα.



Γι' αυτό αξίζουν πολλά μπράβο σε όσες και  όσους από τον Σύλλογο Γυναικών, την Εκκλησιαστική Επιτροπή, αλλά και τους άλλους κατοίκους, συμμετείχαν με πρωτοβουλία της Προέδρου της Τοπικής Ενότητας Παλιουρίου Πόλλυς Αραμπατζή, στον εθελοντικό καθαρισμό της  παλιάς εκκλησιας και του σχολείου. 





Γιατί δυστυχώς αν δεν τα καθαρίσουμε μόνοι μας θα μας φάνε τα χορτάρια, Όπως καθαρίζετε ;άλλωστε και η πλατεία χρόνια τώρα με εθελοντική εργασία και προσωπικά έξοδα κάποιων συγχωριανών μας.







1 σχόλιο:

  1. Όλο μεγάλους σε ηλικία βλέπω να βοηθούν στον καθαρισμό. Τα νέα παιδιά τουμ χωριού που είναι; Γιατί έχουμε αρκετά στο Παλιούρι. Δεν εννοώ εκείνα που αυτές τις ώρες δουλεύουν, αν και θα μπορούσαν το Σαββατοκύριακο για παράδειγμα και αυτά να βοηθήσουν.
    Τα περιμένουμε όλα από τον δήμο ή από το κράτος; Δεν έχουμε καταλάβει ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει όσο μπορούμε μόνοι μας να διαμορφώσουμε τον χώρο που ζούμε καθημερινά; Να αλλάξει επιτέλους η κακή νοοτροπία των τελευταίων χρόνων που μας έφερε ως χώρα σε αυτή την κρίση και την πτώχευση. Γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει, πτωχεύσαμε όχι μόνο οικονομικά, αλλά κυρίως ηθικά, πολιτιστικά και σε θέματα νοοτροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή